Meer dan 7500 originele parfumsVertrouwde en verrassende keuzeScherpe prijzenVerzending met track&traceVind ons leuk

Betalingsmethodes

 

PayPal

Wanneer je PayPal als betalingsmethode selecteert, word je doorverwezen naar de site van PayPal tijdens het bestellingsproces. Daarna word je opnieuw naar onze webshop doorverwezen zodat je de bestelling kan afronden. De kosten worden in rekening gebracht op de einddatum van je openstaande bestelling.

Kredietkaart

Wanneer je met een kredietkaart betaalt, zoals met een MasterCard -of Visa-kaart, dan worden je betalingsgegevens uiteraard versleuteld wanneer deze naar onze server opgestuurd worden. Om de beveiliging van je betaling te verhogen, maakt TopParfumerie.nl gebruik van de geïntegreerde ‘MasterCard Secure Code’ en ‘Verified by Visa’-beveiligingsprocedures. De kosten worden in rekening gebracht op de einddatum van je openstaande bestelling.


Hoe werkt ‘MasterCard Secure Code’ en ‘Verified by Visa’?

Allereerst voer je de gegevens van je MasterCard- of Visa-kredietkaart in het formulier in.
Daarna wordt er verbinding gemaakt met het kredietkaartbedrijf. Je wordt doorverwezen naar een formulier op de officiële website van het kredietkaartbedrijf waar je je identiteit moet bevestigen met behulp van je persoonlijke code. Volg de instructies op deze pagina.
Indien je niet over een code beschikt, dan krijg je de mogelijkheid om een nieuwe code te genereren. Je voert simpelweg alle vereiste gegevens in, zoals de vervaldatum van je kredietkaart, je geboortedatum of het bankrekeningnummer van de rekening waaraan je kaart gekoppeld is.
Nadat je het authenticatieproces succesvol hebt voltooid, word je opnieuw doorverwezen naar TopParfumerie en wordt de betaling doorgevoerd.
Het aanvragen van een code is optioneel & gratis en vindt enkel plaats tussen jou en het kredietkaartbedrijf. Sommige kredietkaartbedrijven hebben deze beveiligingsprocedure reeds verplicht. Gelieve contact op te nemen met de firma in kwestie voor méér informatie. TopParfumerie heeft geen inspraak of invloed met betrekking tot het aanvraagformulier en ontvangt geen informatie van dit formulier. Dit stelt ons in staat de gebruiker te beveiligen tegen (kredietkaart)fraude. Verdere uitleg kan je terugvinden in de Ondersteuningssecties van het kredietkaartbedrijf.


Overschrijving (vooraf betalen)

TopParfumerie stuurt je een bevestiging van je bestelling via e-mail. Nadat je deze bevestiging ontvangen hebt, kan je de betaling naar onze rekening overschrijven. Internationale overschrijvingen zijn tegenwoordig eenvoudig uit te voeren. Door gebruik te maken van onze IBAN-code (internationaal bankrekeningnummer) en BIC-code (bankidentificatiecode) kan je het geld van je eigen (buitenlandse) bankrekening rechtstreeks overmaken naar onze rekening. Alle vereiste betalingsgegevens kan je terugvinden op de elektronische factuur. Zodra je bestelling gereed is om verzonden te worden, ontvang je van ons een factuur. Wanneer je bestelling nog niet onmiddellijk verzonden wordt, ontvangt je nog geen factuur. We informeren je zodra je bestelling kan verzonden worden.

MutliSafepay logo


Ekomi reviews